K.C. i DR studie 3, 2003 (foto: Pia Poulsen)
Sessionarbejde

I tidens løb har jeg medvirket ved en del studiearbejde rundt omkring. Jeg er nu selv istand til at tilbyde færdige bas eller pedal steel spor i høj kvalitet fra eget studie.


Online-Sessions
Min medvirken på jeres produktion kan ordnes på flere måder. Nummer 1 er naturligvis den gode gammeldags, hvor I kontakter mig pr. e-mail, og vi finder ud af hvor, hvornår, pris etc.

Der er dog også den mulighed, at vi aftaler, I sender mig et mix af jeres produktion - gerne både med og uden bas (såfremt I har klare forestillinger om, hvad der skal spilles - ellers kan jeg komme med et forslag). Dette cue-track kan for så vidt udmærket være en simpel 96 til 128 kbps mp3 fil, sendt som attachement med en e-mail, men jeg har også mulighed for at processere både analog kassettebånd, minidisc og DAT (udover CD og DVD, naturligvis) ALLERHELST modtager jeg dog
datafiler i 24 bit/44,1 Khz. VÆR OPMÆRKSOM på eventuelle synkroniserings-
problemer ved alt andet end sidstnævnte.

Drejer opgaven sig om pedal steel guitar er det bedst hvis jeres cue-track indeholder så meget af den færdige produktion som muligt, gerne med vokal. Pedal steel'ens arrangement er meget afhængig af melodistemmen og vokalens fraseringer hvis det skal være optimalt, og desuden er intonationen i forhold til de øvrige instrumenter yderst vigtig.

Her hos mig har jeg så muligheden for at optage og redigere en færdig bas/steellinje til jeres produktion (som I naturligvis er velkomne til at klippe videre i).
Jeg anvender primært Digidesign M-box med ProTools LE. Focusrite pre-amp og TL Audio og Tube-Tech rør-compressorer. Til pedal steel yderligere en Fender Deluxe Reverb rør-amp.

Resultatet leveres på CD som enten WAVE eller AIFF filer i 44,1 eller 48 Khz bitrate og en opløsning på 16 eller 24 bit alt efter ønske. Lydfiler tilsendt via nettet er også en mulighed.
Produktion, Mix & Mastering
Udover at være instrumentalist har jeg også, grundet min lange erfaring med bands, skaffet mig et vist produktionsteknisk overblik, hvilket sætter mig istand til at give et seriøst bud på en mix-løsning til snart sagt ethvert behov.

Derudover har jeg absolveret et halvårligt kursus i digital lydteknik på Artlab og haft en 1-årig kontrakt som lydtekniker for Kort & Dokumentar Filmskolen, hvor jeg efterbearbejdede lydsiden til flere kortfilm, heriblandt "Erling, 2 th.", der blev vist på "Byens Lys" i 2003.
Desuden optog og efterbearbejdede jeg Little Feats koncert på Train i Århus i 2001, og herfra endte nummeret "Voodoo Jam" på bandets CD sæt "Ripe & Raw Tomatos".

Jeg udfører gerne inhouse lydteknikeropgaver, såsom mix og mastering af jeres produktioner, og stiller mig ligeledes til rådighed som producer/banddoktor hos jer, on the road eller i studiet.
Lyt til noget af mit tidligere arbejde på min AUDIO side.

Kontakt mig via e-mail:
 
Tilbage til index